Sulubağ Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzun Öğrencilerin Milli,ahlaki,İnsani,Manevi ve Kültürel Değerlerini Benimsemiş,Bunları Koruyan ve Geliştiren,Atatürk Düşüncelerini Özümsemiş,Bilimsel Düşünceyi Rehber Edinmiş,Sanata Üretken,Laik ve demokrat Gençler olarak Dünyanın Her Yerinde Hizmet Verecek Donanımda Yetişmeleri Gerektiğine İnanır.Bu doğrultuda Vizyonumuz;´Dünya İnsanı Yetiştirmektir´

Misyon: Öğrencilerin Beden,Zihin,Duygu ve Ahlak Bakımından Dengeli ve Sağlıklı Olması İçin Bilgi Davranış Kazandırarak Koordine bir Yapıya Sahip olmalarını Sağlamak.Çalışkan Üretken Olmayı,Bilgiye Ulaşmayı ve Bilgiyi Doğru Kullanmayı Sağlayan Çalışmaları Yapmak.Her Öğrenciye İlgi,İstek ve Yetenekleri Doğrultusunda Geliştirerek Bir Üst Okul Sınavında ve Meslek Seçimindeki Başarısını Yükseltmek.Öğrencilerin Sorumluluklarının Bilincinde Kendi Haklarını ve Başkalarının Haklarını Bilen ve Saygı Gösteren erdemli İnsan Olmaları için Çalışmak.Öğrencilere Sanatsal Yeteneklerini Artırıcı Çalışmalar Yaptırarak Estetik duygularının Gelişmesini sağlamk.Öğrencilerin Sayısal ve Sözel Kapasitelerini Artırarak Analiz ve Sentez Yapabilme,Yorumlayabilme,ve Problem Çözebilme Yetenlerini Geliştirmek,Ve Onların Özgür düşünmeyi Yaşam Biçimi haline Getirmiş Öz güveni Yüksek, Başarmaya Kararlı Gençler OlarakYetişmesini Sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30 -15:10
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://silvansulubagortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sulubağ Köyü Silvan/DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - SULUBAĞ KÜME EVLERİ SULUBAĞ KÖYÜ DİYARBAKIR/SİLVAN

Adres - Sulubağ Köyü Silvan/DİYARBAKIR

Ulaşım DİYARBAKIR´A ÖĞRETMEN SERVİSİMİZ BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 25 KM ,İL MERKEZİNE 65 KM UZAKLIKTADIR.